Varför lära sig att lyssna till sin intuition? Se recensionerna nedan:

 • intuition is king

  Tänk vilken fördel du har om du kan använda dig av din intuition för att avgöra vilken väg du ska ta eller vilket är bästa valet för dig just nu? Hur skulle det kännas?

 • Intuition ger balans

  Om du kan använda din intuition till att känna av vad du behöver, ökar din balans i kroppen. Du sover bättre och känner dej mer harmonisk, och slutar grubbla på om saker skall kunna lösa sig eller inte.

 • Efter kursen har du...

  ...lärt dig att lyssna till din kropp, du har lärt dig vilken kanal som din intuition fungerar igenom, du har fått kontakt med dina guider och du har lärt dig några tricks kring att använda dig av orakelkort vilka är till hjälp för dig när du vill veta något.

 • Intuition genom upplevelse

  Denna kurs är till för dig, och den ger dig en upplevelse av din intuition. Genom att vi upplever lär vi oss att lita på den. Genom personlig hjälp kommer du att få bekräftelse av hur din intuition fungerar. Du blir starkare!

 • Recensioner

  Recensioner från tidigare kunder: ------"jag var osäker på min intuition innan kursen, men nu är jag säker" -------"Den gav mig såå mycket, litar på min intuition nu" -----"Fått verktygen hur jag ska göra när jag frågar och svaren kommer. Är man det minsta nyfiken på kursen, kör! Du kommer inte att ångra dig!" -----"Toppenkurs med en fantastisk vägledare, kursen har gett mig insikt i hur lätt man kan använda verktygen och få svar på frågor, den här kursen vill ni inte missa" -----"Satu, tack för att du hjälpte mig att berika min själ" -----"Det har öppnat en dörr för mig vad det gäller intuitionen, Att man kan få omdelbara svar bara man stillar sig och fokuserar...även tacksam över en övning i hur man grundar sig, som finns i kursen. Den laddar en med positiv lugnande och ny energi"

Kursprogram

Lär dig att lyssna på din intuition med övningar

Passa på att anmäla dig nu, intagningen stänger vid annonserat datum på facebook.

Du betalar endast 1199 kr men värdet av kursen är 3800 kr, då det ingår livechatt med mig under kursens gång. Se mer info i facebookgruppen intuitionskurs med satu.

Börja nu direkt!

Den rätta tiden för att börja skapa ett bättre liv och bli medveten om din intuition är nu!

Jag vill börja nu!